Dream On (#3)

En helt vanlig morgen en sen sommer eller tidlig høst. De voksne skal på jobb. Barna skal på skole og i barnehage. Skoene ligger strødd utover gulvet. Jakkene henger ikke der de skal henge. Jeg finner ikke bilnøklene. Det begynner snart å regne, men det vet jeg ikke ennå.

Det er begynnende hetetokter eller bare ren stress, jeg kjenner irritasjonen vokse i meg, dette går ikke raskt nok, vi kommer oss aldri avgårde, vi rekker ikke jobben i dag heller.

Jeg har alt jeg trenger nå. Jeg ser på guttene mine som sitter på gulvet og gjør alt annet enn å kle på seg. Nå er begeret fullt.

Jeg roper: TA PÅ DERE SKOENE SOM JEG SA!!

Det blir stille.

Jeg er Chappy i Iron Eagle, som skriker av full hals til Doug

DROP DOWN TO 3000 FEET LIKE I TOLD YOU!

(Dream On er en føljetong. Les #1 her og #2 her.)